2012. november 13., kedd

Ki vagyok ÉN?

Erre a kérdésre nagyon nehéz válaszolni.
Könnyűnek tűnik, valójában a választ felkutatni és magunkban kiértékelni egy hosszú és nehéz folyamat.
A legtöbb ember azt mondja magáról, amit a környezete állít róla, vagy, amit hallani akarnak róla. Legtöbbször azonban a társaságunk formál, alakít minden egyes mozdulatunkat, reakciónkat. Itt jöhet a kérdés egy olyan emberben, aki ennek kezd tudatára ébredni, hogy ez valóban ÉN lennék? A válasz egyértelműen: NEM!
NEM az VAGY, akinek formálnak! Az vagy, akinek leszülettél a Földre!
Mindenki céllal, megoldandó feladattal kerül ide. Valaki tudja, mi a feladata, valaki még mindig és folyamatosan csak keresi azt, amiért itt van. Mindenkivel okkal találkozol! Aki nem kell a környezetedbe, mert a továbbiakban már nincs vele dolgod, az idővel lemorzsolódik.
Amikor megtalálod az utad és rájössz, hogy mi a feladatod, az olyan személyek, akik ebben gátolnak, el fognak tűnni az életedből és olyanok kerülnek a helyükbe, akik előre visznek, támogatnak és segítenek céljaid elérésében. Ehhez azonban tudnod kell, ki vagy, mire vagy képes és dolgoznod kell a célodért, nem mástól várni a megváltást!
Mindig könnyebb másra hagyatkozni, mindig azt tartsd szem előtt, hogy te vonzod magad köré azokat az embereket, akik hátráltatnak és azokat a helyzeteket is, amelyek számodra nem megfelelőek. Te irányítod az életed, nem más. Csak is te tudsz magadon segíteni, nem más! Amit más nyújt segítség, az csakis arra irányul, hogy magadra találj és az légy, aki valójában vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések