One Brain
A kineziológia rengeteg ága ismeretes, a legelterjedtebb a Three in One Concepts.  Gordon Stokes, Daniel Whiteside és Candace Callaway nevéhez fűződik. Magyarországon 1992-ben Carol Ann Hontz vezette be.

A One Brain, a jobb és bal agyfélteke összehangolt működésének irányítását jelenti.

A bal agyfélteke logikán alapuló, elemző, időorientált. Stresszhelyzetben átveszi az irányítást, lekapcsolja az előagyat, ami a jelenben tart, a jobb agyféltekét, ami a megoldásokról suttog.
A jobb agyfélteke holisztikus, az egészet látja, képességeink hordozója, a teret érzékeli, az időt nem. Képekkel, színekkel, jelekkel dolgozik, nem ítélkezik és félelemtől mentes.
Gerince a Viselkedési Barométer, melynek segítségével tudatos, tudatalatti és testi szinten lenyűgöző pontossággal deríthető ki, hogy a kliens mit érez adott üggyel kapcsolatban, mi az óhajtott tudatállapot.

Korregressziót használva a kliens jelenbeli problémájával kapcsolatosan megkeressük azokat a korokat, melyek összefüggésben vannak a megoldandó problémával, a kitesztelt reakciókkal oldjuk a megadott negatív rendszereket, helyreállítjuk a test energia-egyensúlyát, ezáltal beindul a test öngyógyító mechanizmusa.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések